Stoffeerderij Schuman stoffeert onder andere:
Boten & JachtenCampers & CaravansProjectstofferingen HorecastofferingenMeubels

T: 010-4790731
M: 06-31907770
stoffeerderijschuman@live.nl

Boot & jacht stofferingen

Boot & jacht stofferingen

Bij Stoffeerderij Schuman bent u aan het juiste adres voor vele verschillende soorten stofferingen, waaronder boot & jacht stofferingen. Met meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij ons met trots een vakkundig familiebedrijf noemen. Wij hebben al vele soorten stofferingen voor boten en jachten met succes uitgevoerd. Bij boot & jacht stofferingen is het belangrijk om te werken met precisie. Wij werken dan ook op authentieke wijze en leveren alleen de beste kwaliteit. Zo kunt u uw boot of jacht een uitstraling geven die volledig naar uw wens is.

Kwaliteit en service

Als u uw boot of jacht wilt laten stofferen, is het belangrijk dat er maatwerk geleverd wordt. Iedere boot of jacht is anders en heeft zijn eigen soort kussens en stofferingen nodig. Daarnaast is ook de functionaliteit van de stofferingen belangrijk. Zo moeten de kussens uitermate water- en vuilbestendig zijn. Verder is het vaak gewenst dat de kussens snel en makkelijk schoon te krijgen zijn. Dankzij ons uitgebreide assortiment heeft u de keuze uit vele stoffen die allen geschikt zijn voor boten en jachten. Zo gaan uw stofferingen lang mee.

Werkwijze

Wij van Stoffeerderij Schuman hebben al vele stofferingen voor boten en jachten verzorgd. Hierdoor weten wij precies hoe we te werk moeten gaan. Allereerst zullen wij een afspraak maken met u om de afmetingen van de stofferingen en uw wensen en eisen te bespreken. Vervolgens kunt u een stof kiezen uit ons uitgebreide assortiment, waarbij wij u eventueel professioneel kunnen adviseren. Ten slotte zullen wij beginnen met het stofferen en de kussens bij u afleveren.  Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen.