Stoffeerderij Schuman stoffeert onder andere:
Boten & JachtenCampers & CaravansProjectstofferingen HorecastofferingenMeubels

T: 010-4790731
M: 06-31907770
stoffeerderijschuman@live.nl

Stofferingen

Stofferingen

Stoffeerderij Schuman is al meer dan 50 jaar een familiebedrijf. Wij hebben in al deze jaren allerlei soorten stofferingen met succes uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij u dan ook zeker garanderen dat uw producten uitstekend gestoffeerd worden. U kunt bij ons terecht voor het laten stofferen van uw meubels, boot & jacht, camper & caravan. Tot slot bent u ook bij ons aan het juiste adres als u uw horeca gelegenheid wilt laten stofferen of voor uw projectstofferingen.

Als uw product nog in goede staat verkeerd behalve de bekleding is het laten stofferen door stoffeerderij Schuman een uitstekend idee. Door enkel de bekleding te laten vervangen door ons, krijgt uw product een tweede leven. Dit ook nog eens voor een relatief kleine prijs waar u geen nieuw product voor zou kunnen aanschaffen.

De stofferingen kunnen worden uitgevoerd met allerlei soorten stoffen. Op onze pagina meubelstoffen kunt u ons complete ruime aanbod bekijken. Hierin vindt u stoffen als Amarosi, Cottanova en Paluzza. Bekijk ook ons portfolio. Zo krijgt u een duidelijker beeld van wat wij voor u kunnen betekenen en wat wij met uw product kunnen doen.

Kortom, voor al uw stofferingen bent u bij Stoffeerderij Schuman aan het juiste adres. Onze vakkundige medewerkers leveren een eindproduct zo goed als nieuw en geheel naar uw wensen. Voor een prijsindicatie kunt u onze gratis vrijblijvende offerte aanvragen. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Meubelstofferen

Meubelstofferingen zijn een uitstekend idee als uw meubel nog in goede staat is en enkel de bekleding vervangen moet worden. Stoffeerderij Schuman is een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar gespecialiseerd is in stofferen.

Boten & Jachten

Als u uw boot of jacht wilt laten stofferen, is het belangrijk dat er maatwerk geleverd wordt. Iedere boot of jacht is anders en heeft zijn eigen soort kussens en stofferingen nodig. Daarnaast is ook de functionaliteit van de stofferingen belangrijk.

Campers & Caravans

Als u uw camper of caravan laat stofferen, is het belangrijk dat dit met precisie en met materialen van kwaliteit wordt gedaan. Dit omdat elke camper of caravan anders is, waardoor er niet zomaar nieuwe kussens kunnen worden aangeschaft.

Horeca stoffering

Uitstraling is een belangrijk aspect als u een horecagelegenheid heeft. Het gaat tegenwoordig om de beleving die de gasten hebben bij horeca. Door goede stoffering te laten plaatsen kunt u de gewenste uitstraling naar uw klanten overbrengen.

Project stoffering

Bij Stoffeerderij Schuman bent u aan het juiste adres voor allerlei soorten projectstofferingen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan projecten zoals scholen, kantoren, ziekenhuizen en musea.