Stoffeerderij Schuman stoffeert onder andere:
Boten & JachtenCampers & CaravansProjectstofferingen HorecastofferingenMeubels

T: 010-4790731
M: 06-31907770
stoffeerderijschuman@live.nl

Horecastofferingen

Horecastofferingen

Uitstraling is een belangrijk aspect als u een horecagelegenheid heeft. Het gaat tegenwoordig om de beleving die de gasten hebben bij horeca. Door goede stoffering te laten plaatsen kunt u de gewenste uitstraling naar uw klanten overbrengen. Wij staan open voor de kleine en grote projecten. Voor al uw horecagelegenheden, van snackbar tot restaurant of hotel, bent u bij ons aan het juiste adres.

Als u uw horecagelegenheid wilt laten stofferen door Stoffeerderij Schuman zullen wij kijken naar de huisstijl van uw onderneming. Hiermee zal rekening gehouden worden bij het stofferen. Ook kunt u ervoor kiezen om herkenbare kleuren van uw logo terug te  laten komen in het interieur. Zo kunt u zelf de gewenste uitstraling creëren. Wij zetten uw wensen voorop tijdens het uitvoeren van het werk. Voor het stofferen van uw horecagelegenheid beschikken wij over allerlei materialen. Op de pagina meubelstoffen kunt u alle stoffen uitgebreid bekijken op soort.

Als u uw horecagelegenheid laat stofferen door Stoffeerderij Schuman garanderen wij vakmanschap. Dankzij meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij u verzekeren dat uw producten uitstekend gestoffeerd worden. Bij horecastofferingen helpen wij u van ontwerp tot uitvoering en nazorg. Samen met u zorgen wij ervoor dat u uw horecagelegenheid helemaal naar uw eigen stijl en wensen kunt inrichten. Zo kunt u uw gasten een unieke en sfeervolle beleving geven. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt hier op onze website ons aanbod stoffen bekijken. Daarnaast vindt u hier eerder werk van ons, zodat u een impressie krijgt van de mogelijkheden.