Stoffeerderij Schuman stoffeert onder andere:
Boten & JachtenCampers & CaravansProjectstofferingen HorecastofferingenMeubels

T: 010-4790731
M: 06-31907770
stoffeerderijschuman@live.nl

Meubelstofferingen

Meubelstofferingen

Meubelstofferingen zijn een uitstekend idee als uw meubel nog in goede staat is en enkel de bekleding vervangen moet worden. Stoffeerderij Schuman is een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar gespecialiseerd is in stofferen. In ons portfolio kunt u zien wat voor werk wij geleverd hebben en kunt u een idee krijgen van wat wij voor u en uw meubel kunnen betekenen.

Als u uw meubel gaat laten herstofferen kunt u een compleet nieuw uiterlijk gaan kiezen. In ons brede assortiment stoffen zit er altijd wel een gewenst soort tussen. Zo kunt u uw meubel een geheel andere uitstraling geven en een tweede leven in blazen. Zo kunt u opnieuw jaren plezier hebben van uw geliefde meubel.

Het goed uitvoeren van meubelstofferingen vraagt veel vakmanschap en oog voor detail. Het is belangrijk dat alles goed afgewerkt wordt zodat u er opnieuw een lange tijd mee kan doen. Doordat elk meubel anders is zullen wij kijken wat de beste manier van aanpak is. Ook komt er maatwerk van pas. Voor het mooiste resultaat maken wij de nieuwe stof precies op maat voor het meubel.

Voor al uw meubelstofferingen kunt u dus bij Stoffeerderij Schuman terecht. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u vakmanschap garanderen. Als u een prijsindicatie voor het stofferen van uw meubel wilt, kunt u een gratis vrijblijvende offerte aanvragen. Bij vragen en/of voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.