Stoffeerderij Schuman stoffeert onder andere:
Boten & JachtenCampers & CaravansProjectstofferingen HorecastofferingenMeubels

T: 010-4790731
M: 06-31907770
stoffeerderijschuman@live.nl

Projectstofferingen

Projectstofferingen

Bij Stoffeerderij Schuman bent u aan het juiste adres voor allerlei soorten projectstofferingen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan projecten zoals scholen, kantoren, ziekenhuizen en musea. Met meer dan 50 jaar ervaring verzekeren wij u van vakmanschap en de beste service. Wij kunnen u garanderen dat uw producten uitstekend gestoffeerd worden.  Bij projectstofferingen is het belangrijk ervoor te zorgen dat er een sfeervolle en prettige sfeer gecreëerd wordt die past bij het project. Ten slotte zorgt u met een mooi en sfeervol interieur voor het verhogen van de productiviteit.

Maatwerk

Als u Stoffeerderij Schuman inschakelt voor projectstofferingen, zullen wij maatwerk van kwaliteit leveren. Dit is dan ook van groot belang, omdat elk project andere eisen heeft. Daarnaast is niet alleen het uiterlijk van de projectstofferingen belangrijk, maar ook de functionaliteit. In een gebouw waar dagelijks veel mensen komen, zoals een ziekenhuis of school, moeten de stofferingen praktisch zijn. Dit betekent dat de stofferingen vuil- en waterbestendig moeten zijn, onderhoudsarm en makkelijk schoon te houden. Dit zorgt voor een langere levensduur en een professionelere uitstraling.

Herstofferen

Zijn uw meubels toe aan een vernieuwde uitstraling, maar zijn ze verder nog van goede kwaliteit? Dan kunt u uw meubels ook laten herstofferen. Als u bezig bent met een nieuw project of als u graag wat anders wilt, is herstofferen een relatief voordelige oplossing. De kwaliteit van uw product blijft bewaard, maar de nieuwe stof zorgt toch voor een frisse uitstraling. Wij zorgen ervoor dat uw meubels er weer zo goed als nieuw uit zullen zien! Voor meer informatie over onze services op het gebied van projectstofferingen kunt u contact met ons opnemen.