Stoffeerderij Schuman stoffeert onder andere:
Boten & JachtenCampers & CaravansProjectstofferingen HorecastofferingenMeubels

T: 010-4790731
M: 06-31907770
stoffeerderijschuman@live.nl

Camper & caravan stofferingen

Camper & caravan stofferingen

Als u op zoek bent naar een professionele stoffeerderij voor het stofferen van campers en caravans, dan bent u bij Stoffeerderij Schuman aan het juiste adres! Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een vakkundig en veelzijdig familiebedrijf. Wij leveren alleen producten van de hoogste kwaliteit en de beste service. Daarnaast vindt u bij ons een uitgebreid assortiment aan stoffen, waardoor er altijd wel een geschikte stof voor uw camper of caravan tussen zit.

Stofferingen van kwaliteit

Als u uw camper of caravan laat stofferen, is het belangrijk dat dit met precisie en met materialen van kwaliteit wordt gedaan. Dit omdat elke camper of caravan anders is, waardoor er niet zomaar nieuwe kussens kunnen worden aangeschaft. Wij van Stoffeerderij Schuman leveren dan ook alleen maatwerk van de hoogste kwaliteit. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan stoffen, waardoor er altijd wel een stof bij zit die past bij uw wensen. Verder zijn al onze stoffen goed bestand tegen vuil, water en zonlicht. De stoffen zijn onderhoudsarm, makkelijk schoon te houden en gaan lang mee. Zo kunt u lang genieten van een stijlvol interieur in uw camper of caravan.

U kunt bij Stoffeerderij Schuman ook terecht voor het herstofferen van uw camper of caravan. Als de oude stofferingen versleten zijn of als u toe bent aan een nieuw interieur, is dit een relatief voordelige oplossing. Wij zorgen dan dat het interieur van uw camper of caravan er weer zo goed als nieuw uitziet. Ook hierbij kunt u kiezen uit vele verschillende stoffen.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen.