Stoffeerderij Schuman stoffeert onder andere:
Boten & JachtenCampers & CaravansProjectstofferingen HorecastofferingenMeubels

T: 010-4790731
M: 06-31907770
stoffeerderijschuman@live.nl

Meubelstofferingen Krimpen aan den IJssel

Meubelstofferingen Krimpen aan den IJssel

Meubelstofferingen Krimpen aan den IJssel Stoffeerderij Schuman is een familiebedrijf dat al jaren meubelstofferingen Krimpen aan den IJssel uitvoert. Met al meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij vakmanschap en kwaliteit garanderen. Naast meubelstofferingen Krimpen aan den IJssel bent u bij ons ook aan het juiste adres voor horeca & project stofferingen, camper & caravan stofferingen en boot & jacht stofferingen.

Meubelstofferingen Krimpen aan den IJssel door Stoffeerderij Schuman

Door de meubelstofferingen Krimpen aan den IJssel van Stoffeerderij Schuman geeft u uw meubel een tweede leven. Wij zorgen ervoor dat uw meubel weer geheel naar wens gemaakt wordt. Dit doen wij door zeer nauwkeurig de oude stof te vervangen en de nieuwe stof geheel op maat te snijden en opnieuw te bevestigen. Als u een beter beeld wilt krijgen van onze voorgaande projecten kunt u ons portfolio bekijken. Ook kunt u hier inspiratie opdoen over wat er allemaal mogelijk is met uw meubel.

U kunt op onze pagina meubelstoffen alle materialen bekijken die wij gebruiken voor de meubelstofferingen Krimpen aan den IJssel . Er zitten allerlei soorten materialen tussen, elk met verschillende eigenschappen. Er zit vrijwel altijd een materiaal tussen dat aan uw eisen voldoet. Mocht u er zelfstandig niet helemaal uitkomen, kunt u uiteraard contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij kunnen de materialen toelichten en u assisteren bij het maken van een keuze.

Geïnteresseerd in de meubelstofferingen Krimpen aan den IJssel van Schuman ?

Heeft u interesse in de meubelstofferingen Krimpen aan den IJssel van Stoffeerderij Schuman ? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw meubel. Wilt u toch liever nog iets meer informatie ? Of heeft u vragen over onze werkzaamheden ? Neem dan contact met ons op of vul ons contactformulier in. Wij zijn via e-mail te bereiken op stoffeerderijschuman@live.nl en telefonisch op 010 – 4790731 of 06 – 31907770.

Contact

  Uw voor en achternaam *

  Uw postcode

  Uw adres

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Foto's groter dan 2mb kunnen niet worden geupload.

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)