Stoffeerderij Schuman stoffeert onder andere:
Boten & JachtenCampers & CaravansProjectstofferingen HorecastofferingenMeubels

T: 010-4790731
M: 06-31907770
stoffeerderijschuman@live.nl

Stoel stofferen Hendrik-Ido-Ambacht

Stoel stofferen Hendrik-Ido-Ambacht

Stoel stofferen Hendrik-Ido-Ambacht Wilt u uw stoel stofferen Hendrik-Ido-Ambacht ? Dan is Stoffeerderij Schuman het juiste adres voor u. Meubelstofferingen is naast boot & jacht stofferingen, camper & caravan stofferingen en horeca & projectstofferingen een van onze specialiteiten. Met ruim 50 jaar ervaring als familiebedrijf in stofferen, kunnen wij u kwaliteit en vakmanschap garanderen. Voor een beeld van ons voorgaande werk kunt u een kijkje nemen in ons portfolio.

Stoel stofferen door Stoffeerderij Schuman

Als wij een stoel stofferen Hendrik-Ido-Ambacht komt er veel maatwerk bij kijken. Elk product is verschillend en hier zal dan ook anders bij gehandeld moeten worden. Door een stoel stofferen Hendrik-Ido-Ambacht hoeft u geen nieuwe aan te schaffen. Dit bespaart u dan ook weer veel kosten. Voordat wij kunnen gaan herstofferen moet u een stof kiezen uit onze meubelstoffen. De materialen zijn op soort ingedeeld en uit voorraad leverbaar.

Als u er op onze website niet helemaal uit komt, kunt u een afspraak maken. Dan komt een van medewerkers bij u thuis langs met stalen van alle stoffen. Zo heeft u direct een duidelijk beeld wat er wel en niet bij uw interieur past. Ook kunnen onze medewerkers de eigenschappen van de stoffen vertellen. Zo weet u direct of de stof geschikt is en voldoet aan uw eisen.

Als de stof gekozen is gaan wij het oude materiaal verwijderen en vervangen voor het nieuwe materiaal. Heeft u interesse in stoel stofferen Hendrik-Ido-Ambacht maar kunt u niet uw stoel(en) vervoeren ? Geen probleem. Binnen heel Zuid-Holland bieden wij een gratis haal- en breng service. Zo hoeft u zelfs over het vervoer geen zorgen meer te maken. Wij realiseren binnen enkele tijd een weer zo goed als nieuwe stoel bij u thuis.

Geïnteresseerd in stoel stofferen Hendrik-Ido-Ambacht ?

Bent u geïnteresseerd in een stoel stofferen Hendrik-Ido-Ambacht door Stoffeerderij Schuman ? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie ? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook zelf contact met ons opnemen door te mailen(stoffeerderijschuman@live.nl) of te bellen(010 – 4790731 of 06 – 31907770).

Contact

  Uw voor en achternaam *

  Uw postcode

  Uw adres

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Foto's groter dan 2mb kunnen niet worden geupload.

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)