Stoffeerderij Schuman stoffeert onder andere:
Boten & JachtenCampers & CaravansProjectstofferingen HorecastofferingenMeubels

T: 010-4790731
M: 06-31907770
stoffeerderijschuman@live.nl

Stoel stofferen Rotterdam

Stoel stofferen Rotterdam

Stoel stofferen Rotterdam Wilt u uw stoel stofferen Rotterdam ? Dan is Stoffeerderij Schuman het juiste adres voor u. Meubelstofferingen is naast boot & jacht stofferingen, camper & caravan stofferingen en horeca & projectstofferingen een van onze specialiteiten. Met ruim 50 jaar ervaring als familiebedrijf in stofferen, kunnen wij u kwaliteit en vakmanschap garanderen. Voor een beeld van ons voorgaande werk kunt u een kijkje nemen in ons portfolio.

Stoel stofferen door Stoffeerderij Schuman

Als wij een stoel stofferen Rotterdam komt er veel maatwerk bij kijken. Elk product is verschillend en hier zal dan ook anders bij gehandeld moeten worden. Door een stoel stofferen Rotterdam hoeft u geen nieuwe aan te schaffen. Dit bespaart u dan ook weer veel kosten. Voordat wij kunnen gaan herstofferen moet u een stof kiezen uit onze meubelstoffen. De materialen zijn op soort ingedeeld en uit voorraad leverbaar.

Als u er op onze website niet helemaal uit komt, kunt u een afspraak maken. Dan komt een van medewerkers bij u thuis langs met stalen van alle stoffen. Zo heeft u direct een duidelijk beeld wat er wel en niet bij uw interieur past. Ook kunnen onze medewerkers de eigenschappen van de stoffen vertellen. Zo weet u direct of de stof geschikt is en voldoet aan uw eisen.

Als de stof gekozen is gaan wij het oude materiaal verwijderen en vervangen voor het nieuwe materiaal. Heeft u interesse in stoel stofferen Rotterdam maar kunt u niet uw stoel(en) vervoeren ? Geen probleem. Binnen heel Zuid-Holland bieden wij een gratis haal- en breng service. Zo hoeft u zelfs over het vervoer geen zorgen meer te maken. Wij realiseren binnen enkele tijd een weer zo goed als nieuwe stoel bij u thuis.

Geïnteresseerd in stoel stofferen Rotterdam ?

Bent u geïnteresseerd in een stoel stofferen Rotterdam door Stoffeerderij Schuman ? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie ? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook zelf contact met ons opnemen door te mailen(stoffeerderijschuman@live.nl) of te bellen(010 – 4790731 of 06 – 31907770).

Contact

  Uw voor en achternaam *

  Uw postcode

  Uw adres

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer *

  Uw email *

  Onderwerp

  Bestand toevoegen

  Foto's groter dan 2mb kunnen niet worden geupload.

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)